Horeca - Voedselveiligheid | Bedrijf
Elke ondernemer in de food en horeca is dagelijks bezig met optimale voedselveiligheid. Uw klanten verwachten een hygiënisch, smaakvol en veilig product. Dat is logisch. Een gezond en veilig werkklimaat in uw bedrijf is belangrijk. Voor uw medewerkers, producten, diensten en voor uw klanten. Ik ondersteun u graag bij het handhaven van de voedselveiligheid en een gezond werkklimaat.

Inspecties Horeca | Bedrijf
Certificeringen en regelgeving geven de consument de garantie dat het voedsel veilig is. Ik ken de regels die gelden voor HACCP, AIB, BRC en GMP. daarnaast geven certificeringen en regelgeving kaders voor een veilige, kwalitatieve productie en werkomgeving. Wij voeren regelmatig zorgvuldige inspecties uit. De bevindingen leg ik vast in een logboek. Daarnaast denk ik actief mee hoe u kunt blijven voldoen aan de vastgestelde normen.

Preventie
Samen met u schrijven en implementeren wij uw eigen IPM (Integrated Pest Management) plan. Hierbij ligt de nadruk op preventie. Wij bekijken de mogelijkheden om het ongedierte buiten te sluiten. Daarnaast starten we met een actieve, veilige en gifloze preventieaanpak in uw bedrijf.

Snelle, effectieve bestrijding
Komt er toch ongedierte bij u binnen? Ik kom na uw melding zo snel mogelijk ter plaatse voor een effectieve bestrijding. Zo heeft u zo min mogelijk last van deze indringers. Wist u dat wij ook heel snel kunnen reageren bij vliegenoverlast?
Bent u benieuwd wat onze specialisten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie.

 

 

Bestrijding van:

Wespen
Mieren
Muizen
Ratten
Zilvervisjes
Kakkerlaken
Vliegen
Papiervisjes
Bedwantsen

 

Ongediertebestrijding Ameland, Rijk Heikoop, Commandeursstraat 15, 9163 JK, Nes Ameland
email: info@ongediertebestrijdingameland.nl | tel. 0519-542104 | mob: 06-11767580